محققان "دانشکده پزشکی دانشگاه ویرجینیای آمریکا در مطالعه اخیرشان، تغییرات مادام العمری که در سیستمهای تنفسی و دقیقاً همزمان با اولین تنفس نوزاد رخ میدهد و ممکن است به آنها بینش مهمی در مورد سندرم مرگ ناگهانی نوزاد(SIDS) ارائه دهد را بررسی کردهاند.
بر اساس مطالعه جدیدی که توسط دانشمندان "موسسه ایمنی شناسی لاژولا" انجام شده است، ایمنی سلولی بیماران بهبودیافته کرونایی تا ماه ها و یا حتی سالها در بدن باقی میماند.
رییس مرکز تحقیقات فیزیولوژی پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم با اشاره به مطالعات انجام شده در خصوص عوامل پیدایش دیابت نوع 2، گفت: شناخت این عوامل و بررسیهای پژوهشی بر روی آن میتواند مسیرهای درمانی و کنترل بهتر در بیماران دیابتی را هویدا کند.
در پژوهشی که توسط محققان کشورمان انجام شده است، روشی جدید برای کنترل کبد چرب ارائهشده که در آن از تمرینهای ورزشی خاص و عصاره یک گیاه دارویی مهم که بهعنوان یک سبزی پرطرفدار هم شناخته میشود، استفاده شده است.
گروهی از دانشمندان با بررسی ماسک های چند لایه، بهترین نوع آن را که مانع از سرایت ویروس کرونا به دیگران می شود، مشخص کردند. باید به خاطر داشت برای تمیز کردن و یا تعویض فیلتر ماسک ها باید طبق دستورالعمل شرکت سازنده عمل کرد.
هرچند در دستورالعملهای صادره از سوی شماری از کشورها، پوشیدن طلق محافظ در کنار ماسک به عنوان عاملی برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا آمده است؛ با این حال «ماسک پارچهای یا پزشکی بهتر از طلق محافظ میتواند مسیر ذرات ریز حاوی ویروس را سد کند.
مطالعات جدید نشان میدهد میان گروه خونی افراد و مثبت شدن آزمایش کرونا و حتی شدت علایم ناشی از این ویروس ارتباط مستقیم وجود دارد. این مطالعه میتواند به شناسایی و محافظت از افراد در معرض خطر، کمک شایانی کند.
نتایج یک تحقیق که در هفتهنامه آکادمی ملی علوم ایالات متحده آمریکا (PNAS) منتشر شده به نقش بسیار مهم ریز ذرههای بزاقی در انتقال بیماری کووید-۱۹ اشاره کرده است.
دانشمندان با زیرنظر گرفتن فعالیت ذهن در زمان خواب مشاهده کردند که مغز الگوهای نورونی یکسانی با زمان رخدادهای روز بازتولید می کند. امری که اصطلاحا «بازپخش آفلاین» شناخته می شود.
محققان برجسته بلژیکی تاکید دارند تلاشهای آنها برای جداسازی آنتیبادی (پادتن) تولید شده در بدن یک لاما - شتر بدون کوهان- در درمان کووید ۱۹ تاثیرگذار است.